Om oss

Vi levererar utrustning för inomhusträning till hela världen
Kontakta oss för leveransvillkor för ditt land

Företaget KENGURU PRO tillverkar och installerar moderna träningsanläggningar för Street Workout, Calisthenics och Parkour.

KENGURU PRO Street Workout-, Calisthenics- och Parkourparker är designade för att möta internationell praxis och rekommendationer från professionella atleter. Kvalié, användarvänlighet och design är vårt huvudfokus. Dessutom ökar KENGURU PRO intresset för Street sporter, främjar en hälsosam livsstil och får fler unga att bli intresserade av Street sporter.Företagets auktoriserade återförsäljare finns i Ryssland, Spanien, Frankrike, Schweiz, Tyskland, Norge, Portugal, Danmark, Belgien, Kazakstan, Baltikum och Förenade Arabemiraten.
Visa representantlista

6400 projekt över hela världen

KENGURU.PRO är världsledande i Street Workout och tillverkning av utrustning för Calisthenics. Sedan företaget grundades för elva år sedan har vi implementerat mer än 6,400 projekt runtom i världen i olika klimatzoner.

Grundligt testad

Vår träningsutrustning har testats i Polcirkeln, högt uppe i bergen, i Fjärran Östern i Ryssland, Sibirien, Karibien (Guadeloupe), Persiska viken, längst den varma solkusten i Spanien och i Frankrikes havsdimma. Vår utrustning för Street Workout och Calisthenics har klarat uthållighetstest av hundratusentals atleter och klarat av att stå på platser där utrustningen har använts och slitits dygnet runt.

Avancerad intern kunskap

Vi har avancerad teknik och oöverträffad kvalitet, utformad med hjälp av experters och atleters erfarenhet och rekommendationer.Vi har uppdaterat alla teknologier för metallbearbetning, börjat använda förstklassigt material och förfinat horisontella barnanslutningsnoder – klämmor. 

Målningsteknik

Utrustning för alla specifika behov

Under 2016 utvidgade vi utbudet av sportutrustning: Street Workout parker för rörelsehindrade, Street Workout utrustning till gym och horisontella stänger för hem och kontor.

 

Bevisad kvalitet och rekommendationer från erkända myndigheter

KENGURU PRO är officiell utrustning i Street Workout Worl Championship och Street Workout Cup Stages organiserade av World Street Workout and Calisthenics Federation

All KENGURU PRO sportutrustning har nått European TUV kvalitécertifikation och är rekommenderade av Världs Street Workout och Calisthenics Federationen.

Hur man beställer träningsutrustning eller bygger calisthenics park

  1. Via mobil eller mail, vi ger dig omfattande information om kostnaden för våra produkter, deras egenskaper och möjliga lösningar för situationen.
  2. Vi hjälper dig att skapa en unik park. Allt vi behöver är att du fastställer storlek och funktionalitet. 
  3. Vi förbereder en fullständig teknisk beskrivning av utrustningen.
  4. Om du samtycker skickar vi dig en faktura och undertecknar avtalet.
  5. Leverans av utrustningen, efter mottagande av pengar på vårt konto, kommer utföras inom avtalad leveranstid beroende på slutdestination.
  6. Du har nu en ny träningspark.

Fler proffs att samarbeta med oss

calisthenic equipment
calisthenics equipment
workout equipment
workout kids
calisthenics equipment
Scroll to Top